Maak kennis met GABRIELLA

WW Blog imgGABRIELLA 2

Laatst bijgewerkt op 24 juni 2021

()

Aan het woord; Gabriella, een trouwe klant van Nordic Oil, over hoe CBD en CBG een cruciaal onderdeel zijn geworden van haar dagelijks leven, en hoe het gebruik ervan haar heeft geholpen om anderen te helpen.

Gabriella komt oorspronkelijk uit Hongarije en woont sinds ongeveer 10 jaar in München. In haar beroep als radiograaf werkt ze zowel in Duitsland als in Zwitserland. Ze is getrouwd en moeder van een dochter.

CBD heeft niet alleen haar leven en humeur enorm verbeterd, maar het is ook een deel van de routine van haar gezin geworden. We hadden onlangs de gelegenheid om met haar bij te praten.

Neem ons mee terug de tijd in, hoe heb je Nordic Oil leren kennen?

Het was waarschijnlijk zo’n twee en een half jaar geleden. Ik herinner me dat ik een artikel las van een befaamde Hongaarse arts die onderzoek deed naar de effecten van CBD in de oncologie. Het fascineerde me absoluut – ik had nog nooit diepgaand over CBD nagedacht en het was echt interessant. Daarna begon ik te zoeken naar betrouwbare merken op de markt, en Nordic Oil was een naam die vaak naar voren kwam, dus besloot ik het eens te proberen!

Welkomstaanbod

Alleen voor nieuwe klanten bieden wij de volgende couponcode aan voor een korting van 12% op jouw eerste bestelling.
* geldig voor alle Nordic Oil producten

CBD olie 15%
Snelle levering
Gemaakt door de natuur
Beveiligde betaling

Waarom zijn jij en je gezin CBD gaan gebruiken?

Ik bestelde CBD olie van Nordic Oil eerst voor mijn ouders als voorzorgsmaatregel, maar toen zij de deugden ervan zo vurig prezen, introduceerde ik het aan meer leden van mijn familie en begon het kort na mijn bevalling zelf te gebruiken.

Zijn er producten die je het prettigst vindt? Zo ja, waarom?

Zelf neem ik de 5% CBD olie en, sinds deze op de markt is, ook de CBG olie. Persoonlijk neem ik de olie niet alleen uit voorzorg, maar ook voor mijn geestelijk welzijn. Vroeger had ik moeite om in slaap te vallen omdat ik me altijd te veel zorgen maakte; dat is nu helemaal weg, samen met de angst. Ik gebruik ook de gezichts- en lichaamscrème van Nordic Cosmetics en die hebben wonderen gedaan voor mijn huid!

Een paar familieleden gebruiken de 5% olie ook en ze vertellen me altijd hoe graag ze het gebruiken!

Hoe ziet jouw dagelijkse CBD routine eruit?

’s Morgens en ’s avonds neem ik altijd 2×3 druppels CBD, en ’s morgens en ’s middags neem ik ook vier druppels CBG.

Ik heb onlangs een operatie ondergaan, dus ik heb de dosis CBD verhoogd naar 3×5 druppels en het heeft me zo goed geholpen met de pijn en het genezingsproces.

Heeft CBD jou, als vrouw in het bijzonder, geholpen om bepaalde uitdagingen te overwinnen, misschien zelfs als moeder?

Ik heb meer geduld, maak me minder zorgen en, dankzij de CBG, lijkt mijn huid meer te stralen! En niet te vergeten, ik ben over het algemeen veel meer ontspannen en raak niet meer zo verstrikt in mijn zorgen en slechte humeur.

Ik heb de olie al aan heel veel vrienden aanbevolen die paniekaanvallen, slaapstoornissen en een lichte obsessieve-compulsieve stoornis hebben; ze hebben me allemaal alleen maar positieve beoordelingen gegeven.

Hoe nuttig was deze post?

Klik op een ster om te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen uitgebracht! Wees de eerste om deze post te beoordelen.

Als je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op social media!

Deel jouw CBD ervaring via Facebook
Wil jij profiteren van de ervaring van andere CBD-gebruikers? Heb jij vragen en wilt jij graag van gedachten wisselen? Er zijn nu actieve groepen op Facebook.

Gepubliceerd door David Reich

David is een CBD expert met vele jaren ervaring in alles wat met CBD te maken heeft. Hij ondersteunt, adviseert en assisteert klanten bij alle aspecten van cannabis, van de keuze van het te gebruiken product tot de dosering en toepassing. Waar mogelijk deelt hij zijn kennis met online gemeenschappen en schrijft hij artikelen. David heeft ook uitgebreide kennis over CBD voor huisdieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *